Wil jij voordelig rijden?

27 Jan 2023

Wil jij voordelig rijden?

Een auto kan een behoorlijke kostenpost zijn. Ten eerste moet je de wagen aanschaffen, ten tweede moet je allerlei belastingen betalen om je wagen te mogen gebruiken. Voordat je een kilometer in je auto hebt kunnen rijden, heb je dus al allerlei kosten moeten maken. Tel daar de hoge brandstofprijzen nog bij op en het lijkt logisch dat veel mensen geen zin hebben in een auto. Gelukkig zijn er manieren om de kosten in de hand te houden. Je kunt namelijk ook een auto gaan leasen. Dat is een heel goede manier om voor een goede prijs per maand in een goede auto te kunnen rijden. Wij laten je zien wat de mogelijkheden zijn zodat je de perfecte wagen kunt kiezen om mee van A naar B te gaan.  

 

Leasen maakt rijden betaalbaar

Een groot voordeel van leasen is dat je geen auto hoeft te kopen. Je kunt namelijk de auto huren waardoor je geen groot bedrag hoeft te sparen om een auto te bemachtigen. Leasen kan daarbij ook nog eens heel duurzaam zijn, wat dacht je bijvoorbeeld van een private lease elektrische auto? Met deze auto kun je vele kilometers maken en je komt nooit voor onvoorziene kostenposten te staan. Je kunt je wagen leasen bij Univé, hier kun je aantrekkelijke aanbiedingen vinden die het mogelijk maken dat rijden voor iedereen betaalbaar wordt. Jij betaalt namelijk een vast bedrag per maand en daarvoor krijg je een auto en zijn ook de onderhoudskosten betaald. Je kunt kiezen voor diverse soorten auto’s waarmee je ook de kosten kunt drukken, mocht je dat willen. 

 

Welk model spreekt jou aan? 

Je kunt een elektrische auto leasen via Univé, er is altijd een auto die bij jouw budget en wensen past. Wil je een eenvoudige auto voor een zacht prijsje per maand? Kies dan voor de Dacia Spring. Deze auto is een automaat waardoor je comfortabel kunt rijden. Bovendien is de wagen volledig elektrisch, dus als je zonnepanelen hebt, rij je uiteindelijk gratis. Wil jij liever een luxe model? Dan kun je ook voor de Tesla gaan. Deze wagen is de standaard onder de elektrische wagens en is voorzien van de laatste en de beste technieken. Deze auto heeft een accu die je maar liefst 570 kilometers op de weg kan houden. Uiteraard kun je tussentijds snelladen zodat je weer vele kilometers aan je rit kunt toevoegen. 

 

Informeer naar de mogelijkheden 

Wil jij graag weten welke deal het meest geschikt is voor jou? Informeer dan eens naar de mogelijkheden bij een van de specialisten van Univé. Men vertelt je graag wat in jouw geval de beste, voordeligste en handigste wagen is. Wil je je wagen ook voor je bedrijf gebruiken? Kijk dan ook eens naar de mogelijkheden om een wagen als zzp-er te leasen. Je zult zien dat dit heel aantrekkelijk kan zijn.