Regel je hypotheek makkelijk vanuit huis!

22 Sep 2020

Regel je hypotheek makkelijk vanuit huis!

Je wilt een huis gaan kopen; super spannend! Maar bij het kopen van een huis komt veel kijken. Moeilijke keuzes en misschien wel concessies die gemaakt moeten worden. In welke omgeving wil je wonen, in de stad of juist in een dorp? En moet het een nieuwbouwwoning zijn of heb je liever een karakteristieke jaren ‘30 woning? Ben je een handige klusser en is het niet erg als er nog het een en ander opgeknapt moet worden? Of heb je liever dat je toekomstige koopwoning woonklaar is en dat je er meteen kan intrekken? Kortom, genoeg aspecten om rekening mee te houden in je zoektocht naar je toekomstige droomhuis. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de financiën en het afsluiten van een hypotheek…

Hypotheek berekenen en vergelijken

Als je benieuwd bent wat je maximaal kunt lenen met een hypotheek, is de hypotheek adviseur van Hypotheek24 een aanrader! Op basis van onder andere je inkomen uit loondienst, maar ook je eventuele spaargeld en studieschuld, wordt namelijk super snel (binnen één minuut) berekent wat jouw maximale hypotheek is. Daarnaast is het ook mogelijk om, gewoon vanuit huis, met een online tool zelf te berekenen wat de maximale hoogte van jouw maandlasten zullen zijn. Om dit te berekenen is het nodig dat je de gewenste hypotheekvorm, je inkomen en rentevaste periode invult. Als je benieuwd bent naar de actuele hypotheekrentes en deze hypotheekrentes vergelijken wilt, is het handig het overzicht van Hypotheek24 te raadplegen. Met behulp van dit overzicht is het nog makkelijker om je te oriënteren op verschillende hypotheken. Het kiezen van een hypotheek is een eitje met behulp van deze tools!

Hulp nodig? Ontvang advies van een hypotheekexpert

Het kan natuurlijk voorkomen dat het hypotheekrente-overzicht en de handige rekentool  je niet voldoende hulp bieden om met een gerust hart de hypotheek keuze te maken. Dat is begrijpelijk, het kopen van een huis en het zoeken naar een passende hypotheek is ook niet zomaar iets. Misschien twijfel je nog welk soort hypotheek de beste match is voor jou en welke looptijd het meest geschikt is in jouw situatie. Het kan natuurlijk ook dat je het gewoon prettig vindt, om voor de zekerheid, een persoonlijk en passend advies te ontvangen. Je kan dit advies gemakkelijk inwinnen bij een hypotheekexpert van Hypotheek24, die zowel telefonisch, via e-mail of zelfs whatsapp te bereiken zijn! De adviseur zal dan advies uitbrengen over welke hypotheek het beste bij jou past. Daarnaast kan de expert nóg specifieker advies geven: van de meest geschikte looptijd tot welke hypotheekverstrekker de beste optie is. De hypotheekadviseur brengt ook duidelijk in kaart hoe de situatie eruit zal zien bij eventuele arbeidsongeschiktheid, werkloosheid of zelfs bij overlijden. En als de keuze dan gemaakt is, kan de hypotheekexpert ook nog eens bemiddelen tussen jou en de hypotheekverstrekker. Zo wordt het afsluiten van een hypotheek een stuk makkelijker!