Geld besparen op je telefoon? Koop gewoon refurbished!

10 Feb 2022

Geld besparen op je telefoon? Koop gewoon refurbished!

De telefoonkosten reizen de pan uit. En dat is niet zo gek ook. Tegenwoordig zijn de nieuwste smartphones al gauw 1000,- euro. Van dat geld kan je natuurlijk ook op vakantie. Gelukkig is er een hele voordelige en verstandige optie om snel geld te besparen. Deze optie heet ‘refurbished’. Wat refurbished precies is en welke telefoons zeer scherp geprijsd zijn, vertellen we je in dit artikel!

Wat is een refurbished iPhone?

Refurbished is het Engelse woord voor ‘gereviseerd’. Refurbished apparaten zijn gebruikte apparaten die gecontroleerd zijn en waarbij, indien nodig, bepaalde elementen vervangen worden. Met iPhones gebeurt dit ook. Deze dure toestellen gaan vaak langer mee dan de gemiddelde gebruikersduur. Daardoor is het zonde om ze gelijk af te doen. Een refurbished iPhone is gecontroleerd op tientallen onderdelen. Je bent met refurbished dus beter af dan met tweedehands. Kies wel voor een refurbished partij met een keurmerk! Dan weet je zeker dat je een veilige, degelijke aankoop doet.

iPhone 8: de voordelige way to go

Een refurbished iPhone die op dit moment zéker de moeite waard is om aan te schaffen is de iPhone 8 refurbished. Dit kleine lichtgewicht uit 2017 heeft een 4,7 inch LCD-scherm met Touch ID. Met Touch ID ontgrendel je je iPhone met je vingerafdruk. Daarnaast heeft de camera van de iPhone 8 een 12 megapixellens waardoor foto’s er netjes uitzien. Ook video’s opnemen gaat van een leien dakje, omdat de iPhone 8 in Full HD kan opnemen. Het compacte design in combinatie met de goede camera zorgt ervoor dat de iPhone 8 de voordelige way to go is.


 

iPhone SE 2020: de geüpgradede tweelingbroer van de iPhone 8

2,5 jaar na de lancering van de iPhone 8 kwam Apple met een opvallend nieuw toestel: de iPhone SE 2020. Dit toestel is qua design haast identiek aan de iPhone 8. Maar vergis je niet, onder de motorkap is toch wel het één en ander veranderd. De iPhone SE 2020 heeft namelijk de specificaties van de iPhone 11, waardoor deze iPhone nét wat sneller en toekomstbestendiger is dan de iPhone 8. Bovendien heb je nog steeds een compact toestel in handen. De iPhone SE refurbished van Forza is zeer voordelig geprijsd en zeker het overwegen waard. 

 

Advies

Ons advies is kort maar krachtig: wil je goedkoop, goedkoper, goedkoopst? Kies dan de iPhone 8. Je krijg dan een prima toestel wat van alle gemakken is voorzien. Ben je bereidt iets meer te betalen en wil je nog wel even vooruit met het toestel? Kies dan de iPhone SE 2020. Dit toestel heeft de nieuwere specificaties, zoals een nieuwe chipset en licht verbeterde accuduur. Welke refurbished iPhone je ook kiest, je hebt altijd een goede keuze in handen.